-

Six Pack stiže u AKC Fuzz

Six Pack

Nakon duže pauze Six Pack konačno stiže u Niš gde će u subotu, 6. maja održati koncert u klubu AKC Fuzz.

Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu.

„Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa. Na nekim od najskorijih svirki (Zagreb, Zemun, Novi Sad, Split, Kraljevo….itd) svirali smo gotovo 2 sata, što je dosta neuobičajno za pank rok bend“, poručuju iz benda i dodaju: „Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive naše karijere, u klubu AKC Fuzz ćemo predstaviti i novu pesmu „Trash“, a spot za ovaj singl publika može i da pogleda skenirajući QR kod sa karata koje su već na pretprodajnim mestima od utorka, 25. aprila.“

„Možemo da se pohvalimo i obradujemo fanove da je naš najpoznatiji album „Fabrička greška“ upravo objavljen na ploči, što je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti. Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku. Datum koncerta je savršen, mislim da će nas sve zajedno dodatno raspoloženim držati i prolećna euforija, pa hajde da u sunčanu sezonu uđemo s nadom da će rokenrol ostati neuništiv“, kaže frontmen benda Miki Radojević.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Birtiji kod Dušana po pretprodajnoj ceni od 800 dinara. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 dinara na ulazu u klub.

Na zahtev benda, broj karata će biti ograničen zbog želje da svim posetiocima koncerta bude lepo u atmosferi koja se zove „prijatna gužva“.

Početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Najnovije vesti

Izdvajamo