-

Six Pack, Keni nije mrtav, Ba$ha na Blink festivalu

Six PackU Beogradu, u dvorištu fabrike Kluz na otvorenom 25. i 26. jula biće održan prvi Blink festival.

Posle izuzetno uspešne sezone uz niz rasprodatih programa od Doma omladine Beograda, Pančeva i nastupa raznih poznatih domaćih i regionalnih autora, Blink kolektiv će 25. i 26. juna organizovati dvodnevni program u dvorištu fabrike Kluz. Program se održava na dve bine, a Blink festival će ugostiti niz renomiranih regionalih i domaćih izvođaća, miljenika alternativne, pop, trep i pop-punk kulutre.

Prvog dana festivala u Beograd dolaze regionalne zvezde iz Hrvatske – Kuku$, harizmatična autorka Tam, Ba$ha, kao i makednoska zvezda Pajak koja beleži desetine miliona pregleda. Prvog dana nastupaju i Elon i From the heart kolektiv.

U nedelju 26. juna u dvorište fabrike kluz stiže Ružno Pače, apsolutna atrakcija i miljenik novog talasa pop-punk muzike u regionu. Za njegov prethodni nastup u Beogradu ulaznice su bile rasprodate za samo nekoliko dana, a i ovog puta njegov nastup na Blink festivalu izazvao je veliko interesovanje. Uz Ružno pače, na glavnoj bini Blink festivala nastupiće i Six Pack, jedan od najvećih domaćih bendova kada je u pitanju kalifornijski pank rok, miljenici mlade publike dinamični trio Keni nije mrtav, a tu su Raskid13, Akomeneželiš i Turned off.

Pored nastupa pomenutih izvođača, posetioce festivala oba dana očekuje i Blink Party set, poznatog po odličnim žurkama. Prvog dana Blink setu će se pridružiti gosti iznenađenja, dok će se drugog dana na bini naći i jedan od najperspektivnijih bubnjara u Srbiji, Đurađ Đuričić, koji će na bubnjevima, zajedno sa DJ-evima izvoditi uživo neke od najvećih hitova, od Manesina do RATM-a.

Pored mainstage-a, ove večeri program će se biti održan i na Karma stage-u, čiji program će biti saopšten početkom juna, kao i niz propratnih festivalskih programa, među kojima je i New Artist Showcase u okviru kojeg će se publici predstaviti i niz novih izvođača na sceni.

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji preko tickets servisa. Do 10. juna, cena kompleta karata za oba dana iznosi 1000 dinara, jednodnevne ulaznice su 700 dinara, dok je cena VIP kompleta 4000 dinara. Program počinje u 18 časova, a organizatori pozivaju posetioce da se ka festivalskom prostoru upute na vreme zbog očekivanih gužvi na ulazu. Blink festival će biti ogržan u prelepom kompleksu dvorišta nekadašnje fabrike Kluz (Mite Ružiča 8).

Najnovije vesti

Izdvajamo