-

Six Pack je za početak godine izabrao nastup u Novom Sadu

Six PackBend duže vreme nije posetio NS – jedan od svojih omiljenih gradova, pa sa velikim nestrpljenjem očekuje 4. februar kada će se koncert održati u svima poznatom klubu Gerila Bar.

Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank rok nastupa.
Na poslednjoj svirkama u Zagrebu i Zemunu smo svirali čak dva sata Pored pažljivo biranog repertoara i retrospektive naše karijere, u klubu Gerila ćemo predstaviti i novu pesmu „Trash“, a spot za ovaj singl publika može i da pogleda skenirajući QR kod sa karata.

„Fabrička greška“ trenutno nalazi u pre-order fazi vinilnog izdanja, što je pokazatelj da je Six Pack i dalje veoma tražen i to valja proslaviti. Kako drugačije nego zajedno s publikom i uz žestoku svirku.

Datum koncerta je savršen, mislim da će nas sve zajedno dodatno raspoloženim držati i post-praznična euforija, pa hajde da u Novu godinu uđemo s nadom da će rokenrol ostati neuništiv“, kaže frontmen benda Miki Radojević.

Ulaznice za koncert možete nabaviti kupiti po ceni od 800 RSD, a na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, ulaznice če koštati 1000 RSD.

Najnovije vesti

Izdvajamo