-

NaslovnaVestiNajave koncerataSir Bob Geldof i The Boomtown Rats: koncert u Zagrebu u martu

Sir Bob Geldof i The Boomtown Rats: koncert u Zagrebu u martu

Bob Geldof Nišville NišU Zagrebu je nedavno otvoren prostor, predviđen za održavanje velikih događaja, pod nazivom „Hala”. U ovoj multimedijalnoj dvorani najavljuju se odlični koncerti, a jedan od njih je i nastup benda The Boomtown Rats na proleće 2020. godine.

Ovaj sastav je nastao 1975. godine, a predvodi ga velikan popularne umetničke scene – Sir Bob Geldof, koji je i nosilac viteškog ordena Reda Britanskog Carstva. Nakon što su se raspali 1986, ponovo su se okupili 2013. godine i od tada do danas nastavljaju da održavaju turneje i nastupe po festivalima.

Originalna postava nastupiće 14. marta u Zagrebu, a čine je: Garry Roberts (glavna gitara), Bob Geldof (vokali), Johnnie Fingers (klavijature), Pete Briquette (bass), Gerry Cott (gitara) i Simon Crowe (bubnjevi). Osim nastupa, bend najavljuje i novi album na proleće, posle 36 godina.

Ulaznice za nastup su od danas u prodaji po ceni od 180 kn, što će trajati do 14. februara kada ulaznice poskupljuju na 200 kn do 13. marta. Na dan koncerta, cena ulaznice biće 220 kn. U ponudi je i veoma ograničen paket koji uključuje dve ulaznice i parking mesto po ceni od 380 kn.

Službena prodajna mesta su Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dancing Bear, Dirty Old Shop, Rockmark, prodajna mesta Entria, kao i online.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo