-

Simple Plan i drugi se pridružuju lajnapu Rock for People festivala

Za svega nedelju dana, organizatori festivala Rock for People, koji će se i ove godine održati u Hradec Kralovu, objavili su četiri dodatna izvođača, obećavajući svojim advent kalendarom najbogatiju ponudu aktuelne alternativne muzike.

Aktivni više od 20 godina, Simple Plan su dobro poznati svima koji su slušali pop punk početkom 2000-ih, sa pesmama poput „I’m Just a Kid“, „Perfect“ i „Welcome to My Life“, koje su, zajedno sa šest studijskih albuma, ostavile trag na čitavoj generaciji.

Od novijih izvođača, tu je ime za ljubitelje Blink 182, trep uticaja Machine Gun Kelly-ja i Twenty One Pilots – Mod Sun, pop panker poreklom iz Minesote, koji je na poslednjem od svojih pet studijskih albuma objavio pesmu „Flames“, duet sa verenicom, Avril Lavigne.

Uzdižući se do statusa zvezde zahvaljujući TikTok-u, Ashnikko se takođe pridružila lajnapu festivala, kako bi u svom provokativnom maniru izvela, između ostalog, pesme s prvog mikstejpa, „Demidevil“, koji istražuje teme seksualnosti i bori se protiv patrijarhalnih kočnica kroz hedonističkim hyperpopom i trapom.

Poslednje za sada poznato ime je Polaris – višestruko nominovani melodic metalcore sastav iz Sidneja, koji se nedavno vratio sa uspešne evropske turneje. Ovako uspešan hibrid melodije i hardkor agresije nije se još pojavio na sceni od kraja prošle decenije, te će njihov nastup nesumnjivo biti za pamćenje.

Za više informacija o festivalu i kupovinu karata, koje se prodaju izuzetno brzo, posetite njihov zvanični sajt.

Najnovije vesti

Izdvajamo