-

Silente stiže u Dom omladine Beograda krajem maja

silente

Hrvatska senzacija i jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova nove generacije, dubrovački sastav Silente, nastupiće 21. maja u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda. Ulaznice po ceni od 1.100 dinara su u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs, a već je prodato više od 50 odsto kapaciteta dvorane.

Silente dolaze u Beograd sa novim singlovima, i upravo objavljenim spotom i pesmom pod imenom „Idi“ koji će se naći na njihovom novom, četvrtom studijskom albumu. Pesma predstavlja novo poglavlje njihovog rada, a ujedno je i poslednji najavni singl pred objavu četvrtog albuma u izdanju LAA-a. Nova pesma dostupna je na svim streaming servisima.

Bend Silente jedan je od najaktuelnijih hrvatskih izvođača najpoznatiji po singlu „Terca na tišinu“. Bend ide svojim izuzetno uspešnim putem, koji im je do sada doneo mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i verovatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u zagrebačkom Domu sportova, čiji su malu dvoranu i rasprodali.

Najnovije vesti

Izdvajamo