-

Silente s novim singlom i ljetnim svirkama juri prema obljetničkom koncertu u Tvornici

SilenteDok novi singl “Sve što treba znat o ženi” osvaja radijski eter, Silente ima bogatu koncertnu sezonu pred sobom, a sjajan je to uvod u obljetnički koncert albuma prvijenca.

Deset godina od izlaska albuma “Lovac na čudesa” Silente će obilježiti velikim slavljeničkim koncertom u Tvornici kulture 28. listopada. Bit će to jedinstvena prilika u potpunosti uživo čuti album koji je označio početak karijere Silentea, a bend će jedan dio koncerta posvetiti i presjeku svojih najvećih hitova. Kapacitet za zagrebački koncert je popunjen 80%, a preostale ulaznice dostupne su po 19 eura u pretprodaji.

Novi singl i spot benda Silente “Sve što treba znat o ženi” osvojio je publiku i radijski eter diljem Hrvatske, a aktualni singl od svog izlaska ima mjesto u top 10 nacionalne radijske ljestvice. Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot je u manje od dva mjeseca od objave došao do gotovo 570 000 pregleda. Singl “Sve što treba znat o ženi” ovog lipnja se nalazi u nominaciji za nagradu Cesarica, hrvatsku glazbenu nagrad publike, kojom se bira hit mjeseca za hit godine. Pjesma je za istu nagradu bila nominirana i u svibnju.

Sjajan je to uvod u bogatu koncertnu ljetnu sezonu, a nakon odrađenih koncerata u Šibeniku, Makarskoj, Splitu i Starom Petrovom Selu, Silente nastavlja svirke po Hrvatskoj regiji. 15. srpnja su u Trilju, a 23. u Širokom Brijegu. Kolovoz počinju 3. dana mjeseca u Medulinu, 14. su u Tisnom, 19. kolovoza u Varaždinu, a 26. u Jelsi na Hvaru.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo