Silente na regionalnoj turneji

Silente 04
Prije nego uđu u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Silente će u veljači odsvirati još četiri koncerta u regiji.

Ozbiljna količina kilometara i tri sasvim posebna nastupa pred njima su sljedeći vikend. Kazališno-koncertna dvorana “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu dočekat će ih u petak, 12. veljače. Koncert je službeno raspodan još sredinom prošlog tjedna što je rezultat koji se ne pamti godinama u ovoj odličnoj dvorani sa 600 mjesta.

Dan kasnije bend će po prvi put nastupiti u delničkom Domu sportova da bi na Valentinovo napravili još petstotinjak kilometara do Beograda. “Double-date” s grupom Ničim izazvan dogodit će se u Mikser Houseu, jednom od omiljenih beogradskih koncertnih prostora. Unatoč činjenici da prvi put gostuju u Srbiji odmah po objavi na Facebooku se javilo dosta fanova iz susjedne države koji su se slikali s kupljenim ulaznicama i najavili dolazak i iz drugih gradova osim Beograda.

Čehaj Fest iz Nedelišća na rasporedu je u petak, 19. veljače kada će grupa podjeliti stage s Dječacima i Zabranjenim pušenjem.

Najveći i najvažniji koncert njihove dosadašnje karijere na rasporedu je u subotu, 20. veljače, kada će održati dvosatni koncert u Zagrebu.