fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Side Project prije Teen Dazea u Zagrebu

Side Project prije Teen Dazea u Zagrebu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Side Project
Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici, u nedjelju, 14. veljače, dovodi producenta Teen Dazea, a kao predgrupa nastupit će odličan zagrebački dvojac Side Project.

Nakon uspješne promocije debitantskog albuma „Things Which No One Else Should Know About“, Side Project se vraća u mali pogon Tvornice Kulture. Ovog puta ćemo ih gledati u originalnom izdanju kao duo, gdje Luka i Anja predstavljaju svoj materijal u ponešto intimnijem aranžmanu. Za razliku od često akustične postave, ovaj put su pripremili kombinaciju synthisizera i električne gitare koje odlično zaokružuju njihov graveyard-pop potpis. Za Side Project sve je počelo s obradama bendova kao što su Depeche Mode, Muse i Texasa, a debitantski album „Things Which No One Else Should Know About“ dobio je pohvale medija koji ga nazivaju jednom od najboljih debitantskih albuma.

Valentinovo u Tvornicu, u nedjelju 14. veljače 2016., dovodi Teen Dazea, jednog on najperspektivnijih mladih glazbenika i producenata. Rad ovog Kanađanima već je priznat kroz poznati Majestic Casual kanal koji je kao audio-vizualna platforma zadužen za otkrivanje novih indie, soul, r’n’b i sličnih zvukova. Njegove sanjive i melodične pjesme bit će savršena zvučna kulisa za Valentinovo, a kao potvrda tome stiže upravo objavljen novi singl “Célébrer”.

 

U Hrvatsku dolazi u sklopu velike europske turneje koja uključuje nastupe u Latviji, Nizozemskoj, Njemačkoj, Belgiji, Engleskoj Francuskoj, Italiji, Češkoj. Teen Dazea premijerno gledamo u zagrebačkoj Tvornici kulture na Valentinovo 14. veljače.

Ulaznice su u prodaji po 30 kuna do 25. prosinca, 45 kuna nakon toga, a na dan koncerta ulaznice će koštati 60 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 i www.entrio.hr