-

Siberian Meat Grinder i Shin u zagrebačkom Vintageu


Iz ledenog ruskog pakla, predvođeni zaštitnikom – medvjedom, vođom vojske headbangera i metalnih ratnika, u Vintage Industrial Bar u četvrtak, 17. kolovoza, stiže ruski crossover thrash kult Siberian Meat Grinder, a support će im pružiti miljenici domaće HC scene, Shin.

Siberian Meat Grinder aktivno se bore od 2011. godine, a sastavljeni su od članova ruskih bendova: What We Feel, Razor Bois, Frank Castle Gonna Break Your Neck i Moscow Death Brigade. Iza sebe imaju dva EP-ja: „Hail to the Tsar“ i „Versus the World“ te S/T studijski album uz još nekoliko manjih izdanja i kolaboracija. Kako ih opisati? Teško! Mix black, thrash i power metala, stonera, HC-a te rapa! Tijekom karijere svirali su s Agnostic Front, Terror, Deez Nuts, Born From Pain, Power Trip, Skeletonwitch, Obituary, Sodom, Slayer…

Shin je melodični hardcore band nastao 2013. godine u Zagrebu, a sastavljen od članova rodom i brojem iz Zagreba, Karlovca i Siska. Iza sebe imaju dva izdanja: album „Running Sick“ (2014) i EP „Metamorphosis“ (2016). S EP izdanjem izbacili su i prvi video uradak za pjesmu „Reining The Beast“ koja se nalazi na YouTube kanalu Hardcore Worldwide. U kratko vrijeme bend je odsvirao brojne koncerte na domaćoj, ali i stranoj sceni te su stekli dobre kritike.

Najnovije vesti

Izdvajamo