-

She Wants Revenge početkom septembra u Zagrebu i Beogradu

She Wants Revenge, legendarni je post-punk revival bend čiji minimalistički zvuk s punim basom i ambijentalnim sintisajzerima stvara jedinstvenu kombinaciju. Njihovi poletni ritmovi i privlačni vizuali čine ih jednim od najboljih bendova ranih dvehiljaditih, a muzika im odražava primamljiv duh Los Anđelesa, i idealna je za melanholične romantičare širom sveta. Bend će, u zajedničkoj organizaciji Connected Agency i Honeycomb, nastupiti u Zagrebu ovog septembra u Klubu Močvara, a zatim i u Domu Omladine Beograd pružajući nezaboravan doživljaj ljubiteljima revival saunda.

She Wants Revenge je američki bend osnovan 2004. godine u Los Anđelesu. Njihova muzika inspisana je post-punkom i new waveom, s primesama elektronike i gothic elemenata. Njihov debitantski album She Wants Revenge iz 2006. godine postigao je veliki uspeh, s hit singlovima poput „Tear You Apart“ i „These Things“, koji su postali kultni u alternativnoj muzičkoj sceni.

Nakon prvog albuma, bend je nastavio s objavljivanjem materijala koji je zadržao njihov prepoznatljiv zvuk. Albumi poput This Is Forever (2007) i Valleyheart (2011) doneli su nove melodije i tekstove koji su se bavili introspektivnim temama poput gorke ljubavi i gubitka.

She Wants Revenge je stekao veliku popularnost zbog svoje sposobnosti da stvori tamnu, emotivnu atmosferu koja je istovremeno privlačna i melanholična. Njihov utjecaj na post-punk revival scenu ostaje neizbrisiv, a njihova muzika nastavlja da inspiriše i dotiče srca obožalaca širom sveta.

Karte se mogu nabaviti klikom na jedan od donjih linkova

She Wants Revenge u Zagrebu | 01.09.23 Klub Močvara

She Wants Revenge u Beogradu | 02.09.23 | — Dom Omladine Beograda

Najnovije vesti

Izdvajamo