-

NaslovnaVestiNajave koncerataShe Past Away početkom oktobra u Beogradu

She Past Away početkom oktobra u Beogradu

Nakon prvog gostovanja u Srbiji u decembru, odnosno kompletno rasprodatog koncerta u beogradskom Elektropioniru, turski sastav She Past Away su održali obećanje i vrlo brzo se vraćaju kod nas. Mesto održavanja je isto, a datum je 6. oktobar.

SPA je trenutno jedan od vodećih i najaktivnijih dark-wave, post-punk bendova. Nastao je u Turskoj i nakon vrlo kratkog vremena postao pravi hit širom sveta. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi, okarakterisani su kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, dark wave, post punk i fanova sličnih i srodnih pravaca.

Kao i prethodni put, odličnu atmosferu napraviće i specijalni gosti i domaćini, novosadski Sputnik, koji sve više osvaja domaću i regionalnu scenu sa svojim energičnim miksom elektro rok/new wave zvuka.

Ulaznice su u prodaji od 13. marta preko Gigstix i Ticketvision mreže. Cena u pretprodaji će iznositi 1500 dinara, a na dan koncerta 2000 dinara. Limitirani kontigent oldschool štampanih ulaznica biće u prodaji u Šikarici od 1. aprila.