-

NaslovnaVestiNajave koncerataShe Loves Pablo & Them Moose Rush koncertno promovišu aktualne albume

She Loves Pablo & Them Moose Rush koncertno promovišu aktualne albume

She Loves Pablo URMUS Beograd
She Loves Pablo

Koncertni favoriti domaće alternativne publike, zagrebački groove rockeri She Loves Pablo i bjelovarski rock trojac Them Moose Rush u četvrtak, 28. listopada, prohujat će pozornicom Vintage Industriala kako bi konačno uživo predstavili svoja aktualna studijska izdanja.

She Loves Pablo svojim masnim stoner rockom iznova potvrđuju da zaslužuju velike svjetske pozornice, a posljednji album „Death Threats From Future Self” glazbeni kritičari složno su svrstali u ponajbolja izdanja 2020. godine.

Them Moose Rush već skoro desetljeće obogaćuje domaću alternativnu scenu eksperimentalnom kohezijom brojnih žanrova, od kojih se ističu groove, prog rock, psihodelija i noise. Album „Dancing Maze” izazvao je hvalospjevne recenzije domaćih medija, ali i onih iz Europe i Amerike.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 70 kn.

Promocija će se održati u skladu sa svim mjerama i preporukama Stožera, na ulazu će biti potrebno pokazati COVID potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci, te predočiti osobnu iskaznicu.

Na ulazu će biti omogućeno i testiranje, koje će vršiti poliklinika „Vaš pregled“ po cijeni od 50 kn. Testiranje će se vršiti od 19:30 do 21:30h.

Događaj organizira Dostava Zvuka.

Najnovije vesti

Izdvajamo