-

Sharks Snakes and Planes i Remedy ovog četvrtka na Zappa Barci

Sharks Snakes and PlanesNakon uspešnog jesenjeg nastupa na prvom izdanju Rockam Dorćol, Sharks Snakes and Planes i Remedy ponovo donose zvuk alternative u Beograd, ovoga puta u klub Zappa Barka u četvrtak, 14. jula. Kao specijalni gosti im se ovog puta pridružuju mladi peace hardcore bend Restore (Zrenjanin, Valjevo).

Sharks, Snakes & Planes je već poznat domacoj publici po svom beskompromisnom neo-grunge zvuku. Nastali 2010.godine, iza sebe imaju veliki broj nastupa što po klubovima, što po festivalima u zemlji i regionu – Beer Fest, Exit, Arsenal, Rock Village, Lake Fest… ,,Nebeska Mehanika“, ,,Crni gnoj”, ,,Rđavi obarač”, ,,Sound of Sirens” samo su neki od hit singlova nastalih u poslednjih 10 godina, koji će publika moći da čuje i na ovom nastupu.

Remedy je all-star trio, nastao 2017. godine, u kojem se, pored Kojota (vokal, gitara), nalaze i bubnjar Igor Škoro (Dead Ideas, Yobo, Sunshine, Bandx), te basista Ivan Petrović (Sharks, Snakes & Planes). Album prvenac „Ethiopian Mountains“ objavljen je 2019. godine i mešavina je rock, stoner i post hardcore zvuka, a do sad ga je ispratilo 6 singlova.

Restore je ženski bend iz Zrenjanina i Valjeva. Andrea (15), iz Zrenjanina i Iva (21) iz Valjeva su se upoznale na exitu 2021. godine na koncertu benda Remedy koji je ujedno jedan od njihovih omiljenih bendova. Ubrzo su shvatile da imaju veoma sličan muzički ukus i da se bave muzikom.

Pošto Iva svira bubanj, a Andrea gitaru i peva, posle nekog vremena Andrea je izrazila želju da napravi bend, pošto je pored Afflictiona imala gomilu pesama koje se ne bi slagale uz priču istog. Bend je u početku trebao da bude dvojac, međutim shvatile su da im je ipak potreban bass, a Teja, iz Karađorđeva svira gitaru, pa je Andrei palo na pamet da bi možda ona htela i mogla da svira. Teja je odmah prihvatila poziv.

Karte su u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i Craftroom Berlin Monroe (Cetinjska 15). Na dan koncerta karte će koštati 800 dinara, ako ih preostane. Vrata kluba se otvaraju u 21h.

Najnovije vesti

Izdvajamo