-

NaslovnaVestiNajave koncerataShamso 69 večeras u Novom Sadu; Poznata nova lokacija koncerta

Shamso 69 večeras u Novom Sadu; Poznata nova lokacija koncerta

Brkovi Shamso Arsenal Fest Kragujevac Knežev Arsenal fotografije galerija slike reportažaVečerašnji, ekskluzivni, prvi novosadski samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, usled najavljene kiše i zahlađenja seli se sa krovne terase TC Promenada u prijatni ambijent Gerila bara (Trifkovićev trg 3).

Nastup će početi tačno u 21h, a organizatori pozivaju publiku da dođe ranije i zauzme što bolja mesta. Ulaznice po ceni od 1.200rsd ćete moći danas kupiti u celoj prodajnoj mreži Gigs tixa, ali i na ulazu u sam klub.

Publika će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire. Sa prethodna dva samostalna nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će poslednjeg dana septembra i Novosađani biti u prilici da uživaju u raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u Gerila bar i uživate u programu koji će Shamso 69 spremiti za vas.

Vedran Pehar (Shamso 69) rodjen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk. U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe. U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Najnovije vesti

Izdvajamo