-

NaslovnaVestiNajave koncerataShamso 69 umesto u Promenadi nastupa u Gerila baru

Shamso 69 umesto u Promenadi nastupa u Gerila baru

Vedran Pehar Shamso69
foto: Sanjin Kašćelan

Večerašnji, ekskluzivni, prvi novosadski samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69, usled najavljene kiše i zahlađenja seli se sa krovne terase TC Promenada u prijatni ambijent Gerila bara (Trifkovićev trg 3).

Nastup će početi tačno u 21h, a organizatori pozivaju publiku da dođe ranije i zauzme što bolja mesta. Ulaznice po ceni od 1.200 dinara mogu se danas kupiti u celoj prodajnoj mreži Gigs tixa, ali i na ulazu u sam klub.

Publika će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire. Sa prethodna dva samostalna nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će poslednjeg dana septembra i Novosađani biti u prilici da uživaju u raznovrsnom repertoaru, prošaranom razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Vedran Pehar (Shamso 69) rođen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk.

U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima.

Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Najnovije vesti

Izdvajamo