-

NaslovnaVestiNajave koncerataShamso 69 u Pančevu i Kikindi

Shamso 69 u Pančevu i Kikindi

Vedran Pehar Shamso69
foto: Sanjin Kašćelan

Posle uspešnih samostalnih koncerata u Novom Sadu i Sarajevu, Vedran Pehar, poznatiji kao Shamso 69, održaće svoje solo nastupe u petak, 22. oktobra u Pančevu i u subotu, 23. oktobra u Kikindi.

Koncert u Pančevu će se održati u dvorani Apolo, a ulaznice po ceni od 1000rsd mogu se kupiti u Domu omladine Pančevo (Svetog Save 10) svakog radnog dana od 15h do 22h i u beogradskom Anti Shopu (Cetinjska 15) od 13h do 21h.

Dan kasnije, u subotu 23. oktobra Shamso 69 će nastupiti u Kikindi u Pabu „J“. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700rsd možete kupiti na šanku paba. Na veče koncerta, na ulazu u pab karta će koštati 1.000rsd.

Publika će na oba koncerta biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u pesmama iz repertoara grupe Brkovi čiji je frontmen, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire. Sa prethodna tri samostalna nastupa u Srbiji sa bine je ispraćen dugotrajnim ovacijama, te će u petak i subotu publika u Pančevu i Kikindi moći da se upozna sa njegovim raznovrsnim repertoarom, prošaranim razmišljanjima i dosetkama ovog kantautora.

Vedran Pehar (Shamso 69) rodjen je u Mostaru. Nakon toga se često selio, a trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk.

U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. Godine 2007. postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima.

Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije korona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Najnovije vesti

Izdvajamo