-

Seljačka buna stiže u Božidarac na Festival Vračar Rocks

U petak 1. aprila u Božidarcu, na Festivalu Vračar Rocks, nastupiće bendovi Seljačka buna, Hadži Prodane Duše i Sanitarium. Program počinje u 20.00, a karte se mogu nabaviti u preprodaji u Felix Shopu po ceni od 500 dinara, dok je cena ulaznice na dan kocerta 700 dinara.

Seljačka buna je beogradski alternativni agrometal bend koju karakteriše hevi metal i hard rok zvuk, poznat po žestokim i energičnim nastupima i satiričnim i ironičnim tekstovima.

„Prvoaprilski beogradski koncert će biti prilika da publika čuje po prvi put pesme koje su nedavno izašle, uz sve ostale dobro poznate hitove. Dajte samo slanine i bela luka“, poručili su članovi benda uz poziv na opštenarodno veselje, do sada (verovatno) neviđenih razmera.

Bend Hadži Prodane Duše je osnovan 2009. godine i poznat je po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama, a nakon skoro tri godine ponovo nastupa u Beogradu. Nakon pobede na 50. jubilarnoj Zaječarskoj gitarijadi izdaju album naziva „Racionalna manjina“ za izdavačku kuću PGP RTS.

„Naš poslednji koncert u Beogradu je bio 2019. godine na Beer festu. Prilično smo ushićeni zbog toga, malo nas je, kao i sve, pandemija usporila, ali je vreme da se nadoknadi propušteno. Nadamo se da se publika u Beogradu uželela nas, koliko smo mi njih“, rekli su članovi benda.

Bend Sanitarium je autorski alter. metal bend iz Beograda, osnovan 2016. godine i jedan od najtrofejnijih bendova na našim prostorima. Bend je prepoznatljiv kao vizualno atraktivan i svirački prepoznatljiv bend, koga karakteriše čvrst zvuk, koji se za vrlo kratak period nametnuo kao jedan od najoriginalnijih alter. metal bendova u regionu.

Najnovije vesti

Izdvajamo