-

Sedmo AntiValentinovo u novom terminu

AntiValentinovo 7 Boćarski Dom Let 3 TBF Živo Blato

Zbog trenutne epidemiološke situacije AntiValentinovo #7 najavljeno za 25.2., pomiče se u novi sigurniji termin i održat će se za točno mjesec dana, u petak 4.3., u Boćarskom domu. Sve već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a ukoliko vam on ne odgovara možete ih vratiti na istom prodajnom mjestu gdje ste ih i kupili.

Na sedmom izdanju najvećeg zimskog festivala koji njeguje širokoprihvaćenu tradiciju alternativnog obilježavanja Dana zaljubljenih, kao headlineri su već najavljene heavy metal ikone Živo Blato, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu (aka Siniša Vuco) i koji jedva čekaju novi nastup pred zagrebačkom publikom nakon nekoliko godina, te domaćini AntiValentinova – Let 3, koji i ovaj put spremaju do sada ekskluzivni i do sada neviđeni program koji će začiniti niz glazbenih gostovanja, redom s izvođača s kojima su ostvarili suradnje.

Na pozornici AntiValentinova u petak 4.3., zasvirat će i Alejuandro Buendija (aka Saša Antić /TBF), u pratnji svojih vjernih Sinova. Njegov posljednji album „Škrinja“ glazbena kritika proglasila je „soundtrackom“ pandemije i jednim od najboljih albuma 2020., a njihovi eksplozivni live nastupi definitivno su nešto što se ne propušta.

Iako je i ove godine moto AntiValentinova #7 „Ništa glazba, samo karanje“, uz sva navedena imena očekuje nas hrpa dobre glazbe uz koju valja dobro razgibati tijelo i na najjače pustiti glas! :)

Organizatori uskoro objavljuju još dva nova datuma jer AntiValentinovo #7 ove godine kreće na put, te će tako priliku za doživjeti ovaj jedinstveni show, dobiti publika u Rijeci Kaštelima.

Cijene ulaznica od 80 kn za jednu osobu i 140 kn za dvije osobe vrijede do 5.2., a od 6.2. do koncerta iste rastu. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i  Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4).

Za sve one kojima novi termin ne odgovara, rok za povrat novca za već kupljene ulaznice je od danas, 4.2. do 11.2. (uključujući i 11.2.), na prodajnom mjestu gdje su i kupljene.

Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.

Najnovije vesti

Izdvajamo