-

NaslovnaVestiNajave koncerataSea Star novi je festival koji EXIT tim pokreće u Hrvatskoj

Sea Star novi je festival koji EXIT tim pokreće u Hrvatskoj

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Kao što je još ljetos najavljeno, EXIT tim, organizator višestruko nagrađivanih EXIT i Sea Dance festivala, ostvario je suradnju u domeni razvoja kreativnih industrija i festivalskog turizma i s hrvatskim gradom Umagom i kompanijom Istraturist Umag d.d. te će se 2017. godine u kompleksu Stella Maris održati novi festival – Sea Star, i to 26. i 27. svibnja.

Na današnjoj press konferenciji organizatori su najavili i prve izvođače. Riječ je o bendovima Urban & 4, Dubioza kolektiv i The Prodigy, koji će nastupati u petak, 26. svibnja.

Novi festivalski biser Mediterana predstavit će neka od najznačajnijih imena svjetske i regionalne glazbene scene na šest različitih pozornica, a osim dva glavna festivalska dana posjetitelje u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i veliki tulum zagrijavanja u četvrtak, 25. svibnja, kao i afterparty za one najizdržljivije u nedjelju, 27. svibnja!

Prve ulaznice se mogu kupiti već od 20. prosinca u podne po cijeni od 199 kn, a više o svemu možete provjeriti na službenoj stranici festivala.