Screaming Females vraćaju se u Zagreb


Punih sedam godina nakon drugog i zadnjeg nastupa u Hrvatskoj trio Screaming Females iz New Jerseyja, predvođen pjevačicom i gitaristicom Marissom Paternoster, dolaze 9. ožujka 2019. u Močvaru u sklopu promotivne turneje za sedmi studijski album.

All At Once” predstavlja ovaj indie punk trio u svojoj punoj kreativnoj snazi s pjesmama koje osvajaju na prvu loptu, a u kojima se efektno isprepliću punk, power pop i art rock. Ne čudi stoga da ih je kritika još jednom dočekala s neskrivenim oduševljenjem, uz konstataciju da se radi o najkompletnijem izdanju ove grupe do sad. Sve je to kumovalo i njihovom prvom ulasku na Billboardove liste prodaje albuma, pa su tako nakon 13 godina i DIY početaka, kad su u nedostatku prostora za koncerte u kojima je dozvoljen ulaz maloljetnicima krenuli u organiziranje koncerata po vlastitim podrumima, Screaming Females stasali u uistinu respektabilno ime američke nezavisne glazbe od kojih možemo očekivati još puno odličnih izdanja.

Ulaznice za koncert u Močvari po promotivnoj cijeni od 55 kuna mogu se do kraja ovog tjedna kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku, te preko njihovih web shopova. Od 29. listopada cijena im raste na 65 kuna, a na ulazu će iznositi 80 kuna.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde