Scorpionsi pozivaju fanove na beogradski koncert

S obzirom da su decembarsku turneju 2017 pomerili za jun ove godine, Scorpionsi su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10.juna na velikom spektaklu kojeg pripremaju u Štark Areni.

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpionsi imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Fanovi će imati priliku da u Štark Areni čuju najveće hitove Scorpionsa – od ’’Still Loving You’’ i ’’Wind Of Change’’ do ’’Rock You Like A Hurricane’’ i ’’Tease Me, Please Me’’.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs, dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Scorpions pozdrav možete pogledati sa našeg sajta

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.