Scorpionsi pozivaju fanove na beogradski koncert

S obzirom da su decembarsku turneju 2017 pomerili za jun ove godine, Scorpionsi su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10.juna na velikom spektaklu kojeg pripremaju u Štark Areni.

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpionsi imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Fanovi će imati priliku da u Štark Areni čuju najveće hitove Scorpionsa – od ’’Still Loving You’’ i ’’Wind Of Change’’ do ’’Rock You Like A Hurricane’’ i ’’Tease Me, Please Me’’.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs, dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Scorpions pozdrav možete pogledati sa našeg sajta

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde