-

Sara Džesika Panker, Bagremov med i Affliction u subotu u Kuglašu

Sara Džesika Panker/Foto: Anđela Petrovski

Bendovi Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction nastupiće u subotu, 22. januara od 20 sati u klubu Kuglaš u Beogradu. Početak svirke zakazan je za 20 sati, a ulaznice će se prodavati na veče koncerta po ceni od 300 dinara.

„Vredi čuti, poslušati, primetiti buduće hitove nepoznatih bendova koji rudare svoj put ka slavi. Svima, na već poznatom terenu, održava se prijateljski okršaj bendova u kom nema pobednika. Nakon par piva, koji svima prijaju, svi će zvučati nikad bolje, ili….?!? Nisu blizu, nisu daleko, procenite sami. Aplauz viška ne može da škodi, dodji poslušaj, može da ti godi“, rekli su iz tih bendova pred svirku.

Sara Džesika Panker je beogradski pank-rok bend na okupu od 2019.godine i koji je u aprilu 2021. godine objavio svoj prvi video singl pod nazivom „Stakleno Pankovanje“. Spot je omaž BIGZ-u i sniman je neposredno pre iseljavanja muzičara i umetnika iz ovog, sada bivšeg centra alternative.

Bagremov med je tročlani rock/progressive sastav, snovan pod imenom Midnight Train, na jesen 2011.godine. Posle godinu dana prestali su sa radom, da bi se ponovo okupili 2019. u sastavu – Ristić Bojan (gitara, vokal), Terić Nemanja (bubnjevi) i Popović Strahinja (bas, vokal) kada su i promenili naziv u Bagremov med.

Affliction su u decembru 2020. godine osnovale Viktorija Milošević (Smederevo) i Andrea Radojčić (Zrenjanin) koje su se upoznale preko interneta i ubrzo shvatile da imaju sličan muzički ukus. Njima se ubrzo pridružio Lacijo (Kocsis Laszlo) koji svira bas i Milan Ružić.

Najnovije vesti

Izdvajamo