fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Šank i S vremena na vreme na Bedem festu

Šank i S vremena na vreme na Bedem festu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

S Vremena Na VremePored do sada objavljenih imena (Drugi način, Aerodrom, Frenkie, Kralj Čačka, E-play, Laka), iz organizacije Bedem festa stižu i nova. U pitanju su beogradski kultni sastav S vremena na vreme i jedan od najvažnijih punk bendova novije generacije, zagrebački Šank.

Pored njih, poznata su i imena sa dva regionalna demo festivala, sa kojima Bedem Fest tradicionalno sarađuje, u okviru platforme promocije domaće, odnosno regionalne demo scene. Zahvaljujući toj platformi Bedem Fest je prepoznat i valorizovan u širem okruženju, dajući podjednaku važnost i bendovima koji tek počinju, pred kojima stoji uspjeh, što ga čini jedinstvenim među svim festivalima u regionu. Tako nam ove godine sa HGF Demo festivala iz Zagreba stiže bend iz Karlovaca Tight Grips, a sa festivala Omladina iz Subotice, bend iz Zagreba From another mother. Očekuju se još pobjednici Zaječarske gitarijade i RTS Bunt Rock Festivala.

Pored pobjednika sa ta dva preostala festivala, iz organizacije najavljuju još iznenađenja, koja za sada ne otkrivaju. Kao i prošle godine, i za ovu godinu je otvoren poziv svim biciklistima iz okruženja da dođu biciklima na Bedem Fest. Uz prijavu na mail bedembike@gmail.com i snimljeni video materijal, koji bi podijelili sa organizacijom, ostvaruju besplatan ulaz na sve dane festivala. Za njih, kao i za sve ostale zainteresovane, i ove godine će biti otvoren kamp.