-

NaslovnaVestiNajave koncerataSana Garić na proljetnoj turneji

Sana Garić na proljetnoj turneji

Sana Garić INmusic festival Zagreb

Sana Garić sa svojim bendom je trenutno na kraćoj regionalnoj proljetnoj turneji na kojoj promoviraju album „Svet za nas“, kao i nove numere koje će se naći na novom izdanju koji je u pripremi. Datumi koncerata su sledeći:
03.05. Zadar, Nigdjezemska
04.05. Šibenik, klub Azimut
05.05. Zagreb, Močvara

Za ljubitelje elektronskog zvuka u live izvedbi te za sve one koji cijene i podupiru nove i dobre muzičke projekte i bendove dovodimo vam novu vizionarku nježnih neopsihodeličnih melodija i klavijaturistkinju Sanu Garić. Beogradska umjetnica Sana Garić prošle godine objavila je debitantski album „Svet za nas“ /Mascom Records, 2017/ koji je ocjenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Sana Garić (klavijature,vokal) nastupa sa svojim sastavom: Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije) i Miki Ristić (bas). Malo je žena u rokenrolu, a još manje onih koje su kao frontmenke istaknute ispred vrsnih muzičara. Publika će imati priliku da u cijelosti čuje njen debitantski album „Svet za nas“, ali i pesme koje će se naći na drugom albumu.

Dugoočekivani debitantski album Sane Garić obuhvaća širok spektar muzičkih stilova.
Obogaćen je elektronskim uticajima nježnih neopsihodeličnih melodija i No wave pjesmama
plesnog karaktera. Posle prošlogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima kao što su INmusic (Zagreb) koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, EXIT (Novi Sad), Drimon (Makedonija), Morski ritam života (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad).