-

NaslovnaVestiNajave koncerataSamostalni referenti, Zbogom Brus Li, Vizelj i drugi na festivalu Ekoslavija u Subotici

Samostalni referenti, Zbogom Brus Li, Vizelj i drugi na festivalu Ekoslavija u Subotici

Samostalni ReferentiDrugi festival ekologije i antifašizma Ekoslavija u Subotici održaće se u petak i subotu 6. i 7. avgusta, a pored brojnih koncerata, festival organizuje i radionice, biciklističku vožnju „Kritična masa“, projekcije filmova, oslikavanje murala, izložbe, predavanja, tribine i drugi prateći program.

„Promovišemo ekološke principe kao i životni stil koji ima pozitivan uticaj na životnu sredinu i zdravlje ljudi. Ekologiju i borbu za zdravu životnu sredinu posmatramo kao borbu protiv kapitalističkih odnosa u društvu i ne odvajamo je od klasne borbe. Promovišemo antifašizam kao univerzalnu humanističku vrednost i temelj društva zasnovanog na jednakosti, bratstvu i solidarnosti među ljudima“, navodi se u saopštenju.

Ulaznice po ceni od 500 i 600 dinara za prvi, odnosno drugi dan, ili komplet ulaznica po ceni od 1.000 dinara može se nabaviti u Mini Jugoslaviji i kafeu Dvorištance (Subotica), baru Crni ovan (Novi Sad), bar Dve krigle debele (Sombor), bar Zentropia (Senta) i Izlogu ideja (Bačka Topola).

Biće organizovan i kamp, čije će se korišćenje naplaćivati 800 dinara. Broj mesta u kampu je ograničen, a možete se prijaviti na: kamp@ekoslavija.com.

Koncertni program festivala:

PETAK 6. AVGUST
20.00 – Stroberiz
21.00 – KurtaUtca
22.00 – Nemi pesnik
23.00 – Lepša Brena
00.00 – Vizelj

SUBOTA 7. AVGUST
20.00 – Kalo
21.00 – Nagön
22.00 – Neprijatelj prelazi zeku
23.00 – Zbogom Brus Li
00.30 – Samostalni referenti

Kompletan program sa svim dogadjajima možete videti na sajtu festivala Ekoslavija.

Najnovije vesti

Izdvajamo