-

Naslovna Vesti Najave koncerata Samostalni referenti sa gostima slave 20 godina u Beogradu

Samostalni referenti sa gostima slave 20 godina u Beogradu

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

Kultna beogradska ska grupa Samostalni referenti proslaviće dve decenije postojanja velikim koncertom u Domu omladine Beograda petog februara.

Tim povodom, izdali su i saopštenje, sastavljeno od imena pesama i stihova grupe:

“Živeti u Srbiji gde je Ludilo totalno i graditi Svet samo za nas je opasan Paradoks. Devedesete smo kalendarski ispratili, Promene su bile samo kozmetičke, a oni i dalje Ne Razumeju. I kada se posle ovih 20 godina podvuče Crta, za nas svaki dan Život je san. I dalje pišemo napisane pesme, još uvek jurimo neke stare snove. Inspirišu nas Žene i Vino, kad je teško tu su drugari i pivo. Ako si stalno nasmejan i da uradiš sve smeš, ako želiš da preživiš i ostaneš slobodan (u društvu koje jedino nudi da živiš njihov lažni san), ako trebaš samo komad hleba, muziku i parče neba, ti razumeš i bićeš uz nas”, poručili su članovi benda.

Potvrđeni gosti na koncertu su forontmen Direktora Drakula, zatim Pećinko, nekadašnji član Atheist Rapa, kao i sadašnji članovi tog benda Radule i Dr. Pop, kao i Škabo iz Beogradskog sindikata.

Cene karata biće uskoro poznate, a koncert počinje u 20 časova.