-

Samostalni Referenti i Gospodin Pinokio 21. oktobra u AKC FuzZ

Gospodin Pinokio

U okviru Music Pocket Gigs turneje u petak, 21. oktobra, Samostalni Referenti nastupaju uz lokalnu podršku benda Gospodin Pinokio u niškom klubu AKC FuzZ od 21h.

Bend Gospodin Pinokio dugo nismo slušali uživo na domaćem terenu, posebno ne u nekom klubu. Šta se dešava sa bendom, da li će nas obradovati nekim novim materijalom, objašnjava gitarista Danijel Stojanović:

„Pinokio je u poslednje vreme više bio baziran za završavanju materijala koji trenutno snimamo, znači nove pesme. U Košnica studiu gde već nekoliko godina snimamo pesme smo upravo završili jednu. Sledi, kako se kaže, peglanje i rad na spotu. Uglavnom sve je podređeno završetku albuma.“

„U planu je jedan niški samostalni koncert pred kraj godine kao i još nekoliko, ali o tome kad dođe vreme. Ovaj koncert nam je dobro došao da publiku upoznamo sa novim pesmama i da čuju novi set koji sviramo, uzgred da okušamo prostor u kome nismo svirali. Dođite da rokamo, obećavamo žestoku svirku!“, poručuje Danijel.

Karte po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u Birtiji kod Dušana. Na dan koncerta karte će moći da se kupe na ulazu u klub po ceni od 600 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo