-

NaslovnaVestiNajave koncerataŠalata željno iščekuje Gorana Bareta i Majke

Šalata željno iščekuje Gorana Bareta i Majke

Nakon rasprodane Tvornica Kulture rock propovjednik, pjesnik neuništive karizme Goran Bare sa bendom Majke održat će veliki spektakularni koncert kao krunu turneje najboljeg rock albuma godine „#Nuspojave“, u SUBOTU 01.06.2019. na stadionu ŠALATA s početkom u 21 sat.

Goran Bare & Majke, rock album godine „Nuspojave“, orkestar sa preko 25 glazbenika, šetnja kroz 35 godina dugu karijeru, svi osjećaji i slike života opjevani u pjesmama koje do kostiju dopiru i te iste kosti osvješćujući, oživaljavaju i iznova pokreću.
Pitanja i teme koje nas sve zanimaju kriju se u Baretovim pjesmama, otkrijte ih dublje, slušajte ih pomnije, s više pažnje i ljubavi jer tu je put ka sreći na kojem ljubav krvari i pitamo se zašto?

IZNIMNO ISKREN, DUHOVIT I INTELIGENTAN GORAN BARE, U SVOJIM PJESMAMA IZNIO JE SVE OSJEĆAJE I STANJA OD STRAHA, EGA, KATARZE, DEPRESIJE, SMRTI I GRIJEHA DO VJERE, PONOVNOG ROĐENJA I LJUBAVI. A 1.6. NA ŠALATI PRENJET ĆE S ORKESTROM, GREŠNIKA, ODVEDI ME, VRIJEME JE DA SE KRENE, DEPRESIJU. SVJEDOČIT ĆEMO KONCERTU NAKON KOJEG VIŠE NIKOME NEĆE BITI VAŽNO JEL GORAN BARE LEGENDA ILI NARKOMAN.

ULAZNICE U prodaji na webu i svim prodajnim mjestima Ticketshop.hr !

TRIBINA: 130 kn
PARTER: 100 kn
VIP – RASPRODANO