-

Sabaton i Accept početkom marta u Beogradu

SabatonŠvedski metal ratnici Sabaton, koliko god puta dolazili u Srbiju, uvek će biti rado viđeni gosti, a to će se naredni put desiti 6. marta sledeće godine u beogradskom BelExpo Centru. No, ovaj put u okviru svoje turneje „The Last Tour“, povodom njihovog novog predstojećeg albumaThe Last Stand imaće posebne goste koji će sigurno privući drugačije metal fanove na koncert, a u pitanju su nemačke heavy metal legende – Accept. 

Ovaj krajnje zanimljiv spoj bendova će publici nesumnjivo prirediti spektakl, posebno kad se uzme u obzir da Accept spada u one izvođače koji nikad, uprkos karijeri dugoj četiri decenije, nisu nastupali u našoj zemlji, stoga ovaj događaj već sad ima sve osnove da bude jedan od najboljih u 2017., a ime predgrupe će uskoro biti objavljeno.

Set ulaznica po specijalnoj ceni od 2600 dinara je rasprodat u roku od neverovatnih nedelju dana, tako da su sad ostale redovne karte u pretprodaji po ceni od 3300 dinara, dok će na dan dešavanja ta cena iznositi 4000. Karte mogu da se uzmu u Eventimu, Felixu i Mungosu.

Podsetimo, Sabaton su u Beogradu nastupali početkom godine, a sledeće godine zajedno s bendom Accept, osim u Beograd, dolaze i u Zagreb.

Save