fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata S3NGS zadnji najavljeni izvođač Antivalentinova 2

S3NGS zadnji najavljeni izvođač Antivalentinova 2

Pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. godine u kategoriji koncertna nada, S3ngsi, pridružit će se headlinerima Letu 3, Psihomodo Popu i Stampedu kao posljednji bend ovogodišnjeg Antivalentinova 2, koje se održava u subotu, 11. veljače, u maloj dvorani Doma sportova.

S3ngsi su četverac u klasičnoj clashovskoj postavi i sviraju mješavinu rock/ brit-pop/ yupunk-rock/ indie zvuka koji kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovoj svirci koja se temelji na energiji, iskrenosti, spontanosti i oštroj izvedbi.

O nastupu na Antivalentinovu 2 S3ngsi kažu: “Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album: Lesi se vraća krući, čiji izlazak očekujemo kroz nekoliko tjedana. Možete očekivati dobar nastup, jer smo nabrušeni ko’ i naš Lesi!”

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih i osigurajte čim prije i to u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1) ili se uključite u nagradne natječaje ovogodišnjeg sponzora, jabukovače Stari lisac.