fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata S.A.R.S u Zagrebu snimaju live album

S.A.R.S u Zagrebu snimaju live album

sars

Grupa S.A.R.S. odlučila je da svoj prvi lajv album snimi u toku zagrebačkog koncerta, koji će se održati 25. novembra u velikoj dvorani Doma sportova.

Naime, nakon četiri regularna albuma došlo je vreme da S.A.R.S. na jednom mestu okupi sve dosadašnje hitove, ali umesto ‘best of’ kompilacije studijskih snimaka odlučili su se da objave žive, koncertne snimke.

Osim snimanja lajv albuma koncert iz Doma sportova biće i uživo prenoše na Radiju 101.

Za ovaj koncert, pripremljena je i posebna set-lista i gosti. Premijere će doživeti pesme: “Praštaj” i “Malo mi je falilo”, u program se vraćaju “Zimski san”, “Zemlja”, “Budim se” i “Ustaj brate”, a kao gosti će nastupiti Saša Antić iz TBF-a i Dialup Lama.

Kao predgrupa sviraće kruševački bend ZAA. Koncert je najavljen za 20 časova. ZAA na scenu izlaze u 21 čas, a S.A.R.S. će svoj nastup započeti u 21:45 časova

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta, cena će im biti 90 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na uobičajenim prodajnim mestima: u muzičkoj knjižari Rockmark, u Dirty Old Shop-u, Dancing Bear Shop-u, Dallas Music Shop-u, kao i u sastavu Eventima.