-

NaslovnaVestiNajave koncerataS.A.R.S u petak zagrijavaju za veliki koncert

S.A.R.S u petak zagrijavaju za veliki koncert

Foto: Dorja Kožić
Foto: Dorja Kožić

Grupa S.A.R.S održat će koncert zatvorenog tipa, samo za najveće fanove, u petak, 3. lipnja, u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory.


Radi se o ekskluzivnom i promotivnom klupskom nastupu benda povodom velikih koncerata, koji će se održati 21. i 22. listopada u Domu sportova. Nastupu u Bikersu će moći prisustvovati samo kupci dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova i mediji.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se fanovi zbliže s bendom, pošto će od 22:00 do 23:00 sata moći upoznati svoje idole i družiti se s njima. Bend će također po prvi put izvesti i nekoliko pjesama sa svog novog izdanja ”Posljednji album”, a nastup će prenositi Radio 101.

Fanovi koji dolaze na nastup moraju ponijeti sa sobom kupljenu dvodnevnu fan pit ulaznicu za Dom sportova 21. i 22.10., jer bez nje neće moći ući u klub. Također, te iste ulaznice bit će moguće kupiti na ulazu u Bikers Beer Factory prije samog nastupa po cijeni od 170 kuna.

Koncert počinje točno u 21:00 sat, a nakon koncerta, od 23 sata, slijedi službeni S.A.R.S. after party na kojem će biti slobodan ulaz.