-

Naslovna Vesti Najave koncerata S.A.R.S. koncert na ulicama Beograda

S.A.R.S. koncert na ulicama Beograda

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

SARS 02 S.A.R.S. poziva fanove na druženje uz mini akustični koncert u utorak, 30. juna ispred Dallas Music Shopa (Sremska 2) u Beogradu, od 18 časova.

Članovi benda će posle koncerta fanovima potpisivati „najsvežiji“ disk „Proleće“ koji samo što je izašao u CD obliku, ali i live CD izdanje „Mir i ljubav“.

Ovaj novi, peti studijski album “Proleće”, u izdanju Lampshade Media i Dallas records, objavljen je na zvaničnom YouTube kanalu grupe neposredno nakon beogradskog koncerta, a, kada je proleće i kalendarski stiglo, izašao je na Deezeru a od sada ga možete naći i na disku.

Kako su započeli 2015. godinu, S.A.R.S. je tako i nastavljaju – bez predaha i punom snagom. Posle „live” kolekcije „Mir i ljubav”, objavljene 1. januara, a zatim i trijumfalnog koncerta u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 7. marta, došao je red i „Proleće”.

„Novi album smo dosta brzo objavili u odnosu na prošli, a pogotovo live album, ali imali smo gotove pesme i nismo hteli više da čekamo. U studiju je sve išlo glatko i album smo vrlo brzo završili”, kaže frontmen Žarko Kovačević Žare.

Osim Straight Jackina, koji gostuje u već poznatom, naslovnom singlu, provereni saradnici S.A.R.S-a koji se pojavljuju na ovom albumu su Dialup Lama, u pesmama “Ostrvo pusto” i “Murija”, kao i frontmen sastava Brkovi, Shamso 69 u numeri “Ljubomora”.