-

Rundek i Ekipa u Samoboru

Rundek & Ekipa Darko Rundek Botanička bašta Beograd fotografije slike galerija

Rundek i Ekipa dolaze u Samobor u novouređeno samoborsko kino u srijedu 18. svibnja 2022.

Veliki Darko Rundek uz svoju će Ekipu, sastavljenu od vrhunskih glazbenika, u punom sastavu podsjetiti na svoj prebogati katalog pjesama. Ekipu sačinjavaju Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer. Glazbenici često mijenjaju instrumente, a svi pjevaju, osobito Darko Rundek koji i svira
gitaru.

Nakon singlova “Tamni jorgovan”, “Barbara” i “Pješčane oluje”, Rundek & Ekipa su s Andrejom Kurelec Košavić snimili album “Mura Mura”. Uslijedili su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno” kao uvod u album “Brisani prostor” iz 2020. koji je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe.

Ova godina označava nastavak promocije albuma, birajući (brisane) prostore u kojima počinje nova priča o našoj sadašnjosti i budućnosti, povezana s odrastom i radosnom skromnošću.

Uz nove pjesme Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria. Okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek će još jednom pokazati svoju snagu nastupa uživo.

Ulaznice po cijeni od 130 kn u prodaju idu već sutra, u četvrtak 24. veljače na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr. Ako ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 150 kn.

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u
suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Najnovije vesti

Izdvajamo