fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Rossomahaar u Beogradu početkom februara

Rossomahaar u Beogradu početkom februara

Jedan od najznačajnijih ruskih black metal bendova Rossomahaar nastupiće premijerno u Beogradu, 5. februara u maloj sali Doma omladine Beograda, u organizaciji Marena Fanzinea.

Bend Rossomahaar osnovan je 1995.godine. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu za relativno kratko vreme su uspeli da budu prepoznati i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju 4 studijska albuma, a poslednji album “The Reign of Terror” objavljen je 2010.godine.Članovi ovog sastava sviraju i u bendu Arkona – jednom od najvećih metal bendova iz Rusije i miljenika domaće publike. Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, nastupajući povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav.

Kao domaća podrška nastupiće beogradski sympho black metalci Carnival of FleshBend radi od 2002.godine i iza sebe imaju album “Stories from a Fallen World” objavljen 2015.godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of the smoke, Instead of a kill, Superhammer…Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016.godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018.godine.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na svim blagajnama Eventim-a po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 1000 dinara.