fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Rosetta se vraća u Beograd

Rosetta se vraća u Beograd

Aleksandar Nikolić

Funkcija: Novinar/Recezent

Sebe vidi kao: Gurgusovačkog polupismenog polučoveka polupoljoprivrednika sa doživotnom zabranom prilaska tastaturi koju ne poštuje.

Moto: Kultivator

rosettaAmerički post-metal bend Rosetta će, nakon prošlogodišnje lajv premijere pred srpskom publikom, 4. jula ponovo nastupiti u Beogradu.

I dok nam je bend prethodnog puta predstavio svoj tada aktuelni album “Quintessential Ephemera” o kojem ste dublju analizu mogli da čitate u našem intervjuu sa Mattom Weedom, organizaori za 4. jul najavljuju šareniju setlistu koja će predstavljati presek celokupne trinaestogodišnje karijere metal astronauta iz Pensilvanije. To će biti prilika da čujemo i pesme sa novog albuma “A Dead-Ender’s Reunion

Ovog puta nam dolaze u pratnji američkog sludge sastava North koji do sada nije imao prilike da se pokaže evropskoj publici iako postoje preko 10 godina. Oni nam dolaze sa svežim izdanjem “Light the Way” koji će idućeg meseca objaviti cenjena etiketa Prosthetic Records.

Koncert će se održati u KC Gradu sa početkom od 21h a organizatori iz Resetora će uskoro objaviti i informacije o kartama.