fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Rosetta ponovno gravitira prema Zagrebu

Rosetta ponovno gravitira prema Zagrebu

RosettaZagrebačka Močvara 5. srpnja organizira “gigčinu za astronaute” i njeni će posjetitelji imati priliku čuti velikane post-rocka Rosettu s gostima North i Drone Hunter.

U organizaciji WolfBad Squada, Rosetta ponovno slijeće u Zagreb, ovaj put s ciljem predstavljanja svog šestog albuma: “A Dead-Ender’s Reunion”. Unatoč tome što je ovaj album zapravo osmišljen kao svojevrsna kompilacija pjesama koje su najviše obilježile njihovu trinaestogodišnju karijeru, Rosetta će nas na koncertu počastiti i pjesmama koje nisu dobile svoje mjesto na ovom albumu, ali sigurno nisu bile ništa manje važne za njihovo glazbeno putovanje.

Sludge trojac North nastupit će kao predgrupa, po prvi put u Zagrebu, ali također u svrhu promocije novog albuma: “Light the Way”. Za one koji su manje upoznati s ovim bendom, valja napomenuti da su zadnjih deset godina proveli nastupajući uz bendove poput Weedeater, Caspian, This Will Destroy You, Alcest i dr.

Drone Hunter je instrumentalni riff worship rock trio iz Varaždina, a sviraju beskompromisni nisko naštimani rokenrol s glavnim naglaskom na moć gitarskog riffa i snažnu te čvrstu ritam sekciju.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60 kn, na dan događanja na blagajni kluba 75 kn. Pretprodajna mjesta: Klub Močvara, Dirty Old Shop i Rockmark.