-

Roots Revival festival dovodi najaktualnija reggae imena u Crnu Goru

Roots Revival Reggae Festival_2

Drugo izdanje Roots Revival Reggae festivala održaće se 4. i 5. kolovoza na tvrđavi Forte Mare u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Festival ima dvije pozornice; pozornica Žalo smještena na plaži Škver započinje u 16 sati s nastupima DJ-eva iz regije i cijelog svijeta. Posetioci mogu uživati u kulinarskim delicijama gastro tima, koji predstavlja egzotičnu karipsku i međunarodnu kuhinju. Ulaz na pozornicu Žalo je besplatan.

Glavna pozornica, smještena unutar povijesne tvrđave Forte Mare počinje u 20 sati i nudi edukativni program o reggae glazbi s profesorom Sir Jamesom iz Francuske. A oba dana će obilježiti fascinantni nastupi međunarodnih i regionalnih reggae bendova i zvijezda. U Crnu Goru s Jamajke dolazi zvijezda u usponu Micah Shemaiah s pratećim sastavom Dreadites, te Marcus Gad iz Nove Kaledonije koji personificira obnovu meditativnog roots reggaea.

Izvođači koji nastupaju 4. kolovoza: Micah Shemaiah & Dreadites (Jamajka), Hornsman Coyote (Srbija), Killo Killo Banda (Srbija), Sir James (Francuska), Dadaman (Crna Gora), Ital Vision (Srbija), Mizizi (Srbija).

Narednog dana, 5. kolovoza nastupaju: Marcus Gad & Tribe (Francuska), Brain Holidays (Hrvatska), White Squall Sound System (Srbija), Sir James (Francuska), DJ Mono (Crna Gora), Selektor Deda (Crna Gora).

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Gigstix Crna Gora, u trgovinama Tabacco S i na blagajnama JUK Herceg Festa (Dvorana Park i tvrđava Forte Mare).

Najnovije vesti

Izdvajamo