-

Rokenrol za Sonju sutra u Božidarcu

Atheist RapVračar Rocks festival organizuje humanitarni koncert u Centru za kulturu Božidarac u sredu 18. maja na kome će nastupiti Atheist Rap, Samostalni Referenti, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi i Kristali

Sonja Hristovski je rođena 1973. godine, ona je supruga i majka, aktivan je član užičkog udruženja ,,Roditelj“, zaposlena je u OŠ ,,Dušan Jerković“ kao profesor biologije. Jedna je od omiljenih, što potrvrđuje i angažovanje bivših i sadašnjih učenika u prikupljanju sredstava za njeno lečenje. Sonja je obolela od melanoma malignum cuits 2014. godine. Posle terapija u Nemačkoj, Hrvatskoj i Sloveniji preostala joj je još TIL terapija u Izraelu za koju cena iznosi 17.796.126,00 dinara.

Pored pomoći dobijene preko SMS poruka i uplata na račun, Vračar Rocks će doprineti pokrivanju troškova lečenja novcem od prodaje ulaznica, a na samom koncertu biće postavljena kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 300 dinara u Felix Shopu, dok će na veče koncerta ulaznice moći da se nabave po ceni od 400 din na samom ulazu u Božidarac.

Najnovije vesti

Izdvajamo