-

Rock’n’roll festival #zaAniku u bašti kluba Fest

Eyesburn Bašta kluba FEST Beograd Zemun Fotografije Galerija Kojot slike

U bašti zemunskog kluba Fest biće održana serija humanitarnih koncerata pod nazivom FEST #ZaAniku, na kojima će se prikupljati sredstva za lečenje male Anike Manić.

Pozivamo sve humane ljude, ljubitelje dobre svirke i energičnog zvuka da dođu klub Fest, podrže akciju i doprinesu zajedničkom cilju i pomognu dvogodišnjoj Aniki koja se lavovski bori za život i strpljivo čeka šansu da ga ostvari.

Četvorodnevni festival počeće u utorak, 27. oktobra, u 19 časova. Nastupiće sastavi Kanda Kodža i NebojšaMaika i S.A.R.S. Ulaznica za ovo festivalsko veče iznosiće 1200 dinara.

Narednog dana, u sredu, 28. oktobra nastupiće sastavi BestbeatFuzzbox i VIS Limunada. Cena ulaznice za ovaj događaj iznosiće 1000 dinara.

U četvrtak, 29. oktobra, nastupiće grupe PartibrejkersEyesburn i Mooncage. Za ovaj događaj, ulaznice će se prodavati po ceni od 1200 dinara.

Poslednjeg dana festivala, u subotu, 30. oktobra čekaju vas bendovi Vizelj, Atheist Rap i beogradski reperi Prti Bee Gee. Ulaz ove večeri iznosiće 800 dinara.

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica za ove koncerte biće uplaćena za lečenje male Anike Manić, devojčice koja vodi borbu sa retkom, progresivnom, terminalnom neuromuskulatornom bolešću, čiji je naziv spinalna muskularna atrofija.

Dok nestrpljivo čekate svirku, telefone u ruke i pošaljite sms 858 na 3030.
Za Anikin dug i lep život! Budimo humani! Pomozimo Aniki!

 

Najnovije vesti

Izdvajamo