-

Rock Miting u petak u Subotici

U organizaciji udruženja RNR Recordsa, iza kojeg stoje eminentna imena vezana za EX-YU i srpsku rok scenu (Branimir A. Lokner, Predrag Jovanović, Wood RS i Branislav Bašić Pekar), biće održan višestruki Rock miting. Nakon Apatina i Novog Sada, sledeća stanica ovog susreta je Subotica, tačnije Woodstock Pub, a datum održavanja je 29. novembar.

Radi se o manifestaciji koja podrazumeva četiri koncerta bendova iz različitih gradova, gde će svaki od njih u svom gradu da dočekuje preostala tri sastava, a svi skupa će promovisati svoja najnovija izdanja. U Subotici domaćini će biti doajeni domaćeg hard roka, sa ništa kraćim uspešnim stažom i karijerom u susednoj Mađarskoj, Faust.

Ideja mitinga je budućnost i sadašnjost domaće rok scene zajedno. Grupe koje nastupaju, pored Sansa, su sledeće: hard rok ekipa R.O.C.K. iz Beograda, apatinski rokeri Prljavi Romeo, kao i rok sastav Sans iz Novog Sada. Konačno svi ujedinjeni kroz preko tri sata nezaboravnog koncertnog happeninga koji će pokazati svu lepotu i moć pravog zvuka.

Najnovije vesti

Izdvajamo