-

NaslovnaVestiNajave koncerataRock miting sledećeg vikenda u Apatinu

Rock miting sledećeg vikenda u Apatinu

ROCK

U organizaciji udruženja “Moj Apatin” i RNR Recordsa, iza kojeg stoje eminentna imena vezana za EX-YU i srpsku rok scenu (Branimir A. Lokner, Predrag Jovanović, Wood RS i Branislav Bašić Pekar), biće održan višestruki Rock miting. Jedna od stanica ovog susreta je i Apatin, tačnije Centar Kulture Pik, a datum održavanja je 9. novembar.

Radi se o manifestaciji koja podrazumeva četiri koncerta bendova iz različitih gradova, gde će svaki od njih u svom gradu da dočekuje preostala tri sastava, a svi skupa će promovisati svoja najnovija izdanja. U Apatinu domaćin će biti sastav Prljavi Romeo.

Ideja mitinga je budućnost i sadašnjost domaće rok scene zajedno. Grupe koje nastupaju, pored Prljavog Romea, su sledeće: hard rok ekipa R.O.C.K. iz Beograda, novosadski rokeri Sans, kao i doajeni domačeg hard roka, sa ništa kraćim uspešnim stažom i karijerom u susednoj Mađarskoj, Faust. Konačno svi ujedinjeni kroz preko tri sata nezaboravnog koncertnog happeninga koji će pokazati svu lepotu i moć pravog zvuka.

Ulaz na ovo dešavanje će biti slobodan.

Najnovije vesti

Izdvajamo