-

Naslovna Vesti Najave koncerata Rock in Niš u čast Gorana Kostića Koste

Rock in Niš u čast Gorana Kostića Koste

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/ Šef dopisništva za Niš Sebe vidi kao: Čupavo piskaralo večito zaljubljeno u muziku, knjige i stripove. Moto: Mora čovek u sebi nositi haos, da bi mogao roditi treperavu zvezdu.

Prvi po redu Rock in Niš festival na otvorenom biće posvećen nedavno preminuloj rok legendi Goranu Kostiću Kosti (Novembar).

Odlukom organizatora festival Rock in Niš biće posvećen nedavno preminulom Goranu Kostiću – Kosti, osnivaču i frontmenu niškog benda Novembar. Njegove kolege odlučile su da, njemu u čast, ipak izađu pred fanove i pošalju poslednji pozdrav saborcu.

Besplatni trodnevni Rock in Niš festival održava se od 14. do 16. jula kod Vrežinskog bazena u Nišu. U okviru festivala biće priređena i borba demo bendova od 13 do 17 časova. U petak, 14. jula publika će moći da čuje Sooma Band i Trandže, dok je subota rezervisana za Side Effects, Destabilizatore, Playdown i CounterIgnitioN. Četiri najbolja benda ostvariće pravo na koncertne i medijske promocije u saradnji sa organizacijom Ride To Rock Europe, koja trenutno ima i zvanične podružnice za Rumuniju, Makedoniju i Srbiju.

Revijalni deo festivala 14. jula otvoriće Miguel Montalban, a pred publiku će prvi istupiti i naredne večeri, ali sa drukčijim programom.

Raspored nastupa revijalnog dela festivala:

Petak – 14. jul
Miguel Montalban (Chile-UK)
Brat (Užice)
Pogonbgd (Beograd)
Bitange (Niš)
Novembar (Niš)
Plutonia (Beograd)
Najda & Smak Tribute band (Niš)

Subota – 15. jul
Miguel Montalban (Chile -UK)
Steel Hornet (Kragujevac)
Dok7 (Niš)
Revolution (Niš)
Puls (Niš)
Jenner (Beograd)
Motorcharge (Kragujevac)
Cardinal Point (Vranje)

Nedelja – 16. jul
Jane’s Rehab (Makedonija)
Blondie Widow (Hrvatska)
Desert Fox (Mladenovac)
School Bus (Knjaževac)
Opposite Way (Niš)
Gospodin Pinokio (Niš)
Revolution (Niš)

Najnovije vesti

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe