-

Rock El Clasico doktorat Stefana i Neleta 21. juna na Tašu

Rock El Clasico, Stefan Milenković i Nele Karajlić
foto: Nebojša Babić

Stefan Milenković i Nele Karajlić će 21. juna od 21h na stadionu Tašmajdan publici predstaviti svoj prvi zajednički autorski projekat Rock El Clasico.

Stefanu će podršku dati članovi Gudačke reprezentacije mladih, a uz Neleta će nastupiti njegov bend Osiromašeni uranijum. S obzirom da je Tickets Vision promenio sajt, ulaznice se mogu kupiti online samo preko novog sajta new. tickets.rs kao i na prodajnim mestima u Domu omladine i tržnom centru Ušće.

Ulaznice za sedenje u parteru su rasprodate, a preko novog sajta još uvek se mogu kupiti karte za parter-stajanje i tribine. Ukoliko bude ostalo karata, na dan kocerta biće omogućena kupovina i na blagajni stadiona Tašmajdan od 17 časova.

Na Svetski dan muzike publika će prisustvovati neviđenom muzičkom, scenskom i umetničkom spektaklu, jer do sada niko na ovaj način nije spojio rokenrol i klasičnu muziku. Na bini će se naći rock bend i gudači pod rukovodstvom jednog od najboljih violinista sveta Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih rokera sa ovih prostora Neleta Karajlića.

Kompozitorka Ana Krstajić je imala ulogu muzičkog prevodioca i maestralno je pronašla nit koja je povezala popularne rock pesme Zabranjenog pušenja i vrhunska dela klasične muzike tako da se spoj ne čuje, a rezultat su jedinstvena muzička dela koja pokazuju da je moguće spojiti naizgled nespojivo.

Stefan Milenković i Nele Karajlić su ukrstili svoje talente i višedecenijsko iskustvo i kreirali jedinstveni muzički projekat koji će nastaviti put širom sveta, a po prvi put će u celosti biti izveden 21. juna na stadionu Tašmajdan.

Najnovije vesti

Izdvajamo