-

Rob Garza (Thievery Corporation) sredinom novembra nastupa u Beogradu

Thievery Corporation Inmusic festival Zagreb JarunRob Garza, producent, muzičar i DJ, poznat i kao jedan od osnivača dvojca Thievery Corporation uz Erika Hiltona (Eric Hilton), sredinom novembra nastupaće u Beogradu u okviru petog po redu RUNDA Digital Day. Svojim DJ setom, sa početkom u 21h, zatvoriće ovu muzičku konfenciju, koja će se ovoga puta održati u dva grada – 15. novembra u Beogradu (Dom omladine) i 5. decembra u Zagrebu.

Sa slavnom karijerom koja traje decenijama, stalno pomerajući granice, Rob Garza je ostavio neizbrisiv trag na globalnoj muzičkoj sceni. Njegov solo projekat, prikladno nazvan „GARZA“, služi kao zadivljujuće istraživanje njegovih umetničkih dubina.

Uronuvši u zvučni univerzum gde se žanrovi spajaju i granice nestaju, Garzin solo rad je svedočanstvo njegove neustrašive kreativnosti. Crpeći inspiraciju iz svojih opsežnih putovanja i različitih kulturnih uticaja, njegova muzika plete zamršene tapiserije zvuka koje prkose kategorizaciji. Kroz očaravajuće ritmove, eterične melodije i tekstove koji izazivaju razmišljanje, njegove kompozicije pozivaju slušaoce na transformativno putovanje.

Kao polovina pionirskog dua Thievery Corporation, uz Eric Hilton-a, Rob Garza je pomogao u oblikovanju pejzaža elektronske muzike, spajajući elemente daba, rege-a, world muzike i elektronike u nepogrešivo inovativni, zarazno melodični zvuk.

Njegov solo poduhvat pod imenom GARZA, svedočanstvo je Garzine neustrašive kreativnosti i trajne strasti za istraživanjem zvuka i sposobnosti da stvara veze kroz univerzalni jezik muzike. Crpeći inspiraciju iz svojih opsežnih putovanja i različitih kulturnih uticaja kojim nastavlja da osvaja publiku i širi horizonte muzičkih entuzijasta širom sveta, njegova muzika plete zamršene tapiserije zvuka koje prkose kategorizaciji. Kroz očaravajuće ritmove, eterične melodije i tekstove koji izazivaju razmišljanje, Garzine kompozicije pozivaju slušaoce na transformativno putovanje, osvajajući publiku i dalje, i šireći horizonte muzičkih entuzijasta širom sveta.

O svom dolasku kao i šta beogradska publika može da očekuje od njegovog DJ seta, Garza kaže: „Stvarno se radujem što ću još jednom posetiti Beograd i družiti se sa fanovima i prijateljima na konferenciji RUNDA Digital Day. U sredu, 15. novembra nastupiću u Domu omladine Beograda i puštaću specijalni DJ set nekih od mojih omiljenih melodija, uključujući Thievery Corporation klasike, stvari sa mojih solo projekata i neke energične nu-disko i haus numere. Jedva čekam da vas vidim!“

Ulaznice: https://tickets.efinity.rs/CardType/EventInfo?cardTypeId=30659

 

Najnovije vesti

Izdvajamo