-

NaslovnaVestiNajave koncerataRival Sons dolaze na INmusic

Rival Sons dolaze na INmusic

Rival SonsRival Sons, američka hard rok postava za 21. vek, pojačava lineup INmusic festivala koji se ove godine održava od 22. do 24. juna na zagrebačkom Jarunu.

Kalifornijski sastav formiran je 2009. godine, a iste godine objavljuju debi ploču Before the Fire. Nakon ovog uspešnog izdanja i narednog s-t EP albuma, skrenuli su pažnju Digbiju Pirsonu (Digby Pearson), osnivaču Earache Recordsa, te im je ponuđen novi ugovor. Zatim je svetlost dana ugledao njihov hvaljeni drugi album Pressure & Time.

U 2012. godini nastupali su širom Evrope na festivalima kao što su Rock Am Ring, Sweden Rock, Ruisrock, Bukta, Graspop i Download, odnosno kao predgrupa na koncertima bendova Eagles of Death Metal i Black Stone Cherry, a u septembru su objavili i treće studijsko izdanje Head Down.

Godine 2014. objavili su novu ploču Great Western Valkyrie koja je nominovana za album godine u izboru Classic Rock Magazina. Dve godine kasnije stiglo je novo izdanje Hollow Bones, a nastupali su kao predgrupa bendovima Deep Purple i Black Sabbath.

Njihovo aktuelno izdanje Feral Roots objavljeno je 2019. godine i zavredeo je dve Grammy nominacije. Postavu grupe Rival Sons čine ritam gitarista i vodeći vokal Jay Buchanan, basista Mike Miley, gitarista Scott Holiday i bubnjar Dave Beste.

Rival Sons se pridružuju impresivnom glazbenom programu jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala uz već objavljenje The Killers, Becka, Deftones i The Lumineers. INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 22. do 24. lipnja 2020. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 15. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #15 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Najnovije vesti

Izdvajamo