-

NaslovnaVestiNajave koncerataRitam Nereda u zemunskom Festu

Ritam Nereda u zemunskom Festu

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Nakon više od godinu dana, novosadski će bend Ritam Nereda nastupiti u Klubu Fest u Zemunu, 24. marta s početkom u 21 sat.

Ritam Nereda kao bend djeluje još od davne 1987. godine, a iza sebe ima tri live izdanja i osam studijskih albuma. Posljednji im je album „30 godina” s kojim su išli na turneju povodom 30 godina postojanja objavljen početkom aprila prošle godine. Trenutno rade na svom novom albumu.

Njihovu beskompromisnu kvalitetu potvrđuju, među ostalima, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su poslije preslušavanja njihovih koncerata tražili upoznavanje s bendom. Bend također iza sebe bilježi i nastupe sa svjetski priznatim bendovima poput Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies i Buzzcocks.

Bezvremenski hitovi poput „Put beznađa”, „Boje se”, „10 godina”, „San”, „Crno je sve”, „Hiljade”, „Sećanja” i „Heroj” samo su neke od pjesama koje su obilježile njihovu karijeru, a koje će izvesti i na ovom koncertu.

Cijena ulaznice iznosi 900 dinara, a na dan koncerta 1200 dinara (ako ih ostane). Za sve ostale informacije, kao i za rezervacije stolova, dostupan je broj obratite se na broj 063 700 81 50, u razdoblju od 10 do 22 sata.