-

NaslovnaVestiNajave koncerataRitam nereda, Crveni karton, Hurleur i drugi na ovogodišnjem Megafon Music-u

Ritam nereda, Crveni karton, Hurleur i drugi na ovogodišnjem Megafon Music-u

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.


Poznati izvođači Ritam Nereda, Crveni karton, Hurleur, Larska, Stone Slipper i Stroganov nastupit će u sklopu proslave šestog rođendana TV emisije Megafon Music u industrijskoj prostoriji Čaurnice, odnosno u kompleksu Knežev Arsenal, i to 14. aprila s početkom u 21 sat. Koncertni će spektakl, također, upotpuniti i godišnja dodjela glazbenih nagrada.

Ritam nereda srpski je punk-rock bend koji je nedavno proslavio 30 godina svog glazbenog djelovanja, a trenutno radi i na novom albumu. Na ovom će ih koncertu publika moći čuti u nešto drugačijem izdanju ― u novom sastavu, s novim gitaristom.

Crveni karton je bend koji je na sceni otprilike osam godina, a poslije koncerata u Makedoniji vraća se u Srbiju. Članovi benda trenutno rade na trećem studijskom albumu naziva “Zanat preživljavanja“, na kojemu će se naći i njihov hit “Malo parče raja“.

Hurleur, energična punk-rock četvorka koja trenutno djeluje u Beogradu, na ovom će koncertu svirati pjesme s prvog albuma naziva “Ja!“, objavljenom prije nekoliko mjeseci. S druge strane, tročlani će kragujevački bend Larska predstaviti publici raznovrsne podžanrove rock glazbe kao što su grunge, desert, psych i stoner rock, a sam će koncert otvoriti lokalni bendovi Stone Slipper i Stroganov.

Ulaznice za ovaj veliki koncert mogu se kupiti u kragujevačkom Domu omladine, a cijena im iznosi 500 dinara.