Repetitor u Zagrebu poslednjeg dana januara

RepetitorBeogradski garažni post punk trio Repetitor nastupiće 31. januara u zagrebačkoj Tvornici kulture. Društvo će im praviti bendovi Rusti i Moskau.

Trenutno jedan od regionalno najvećih bendova alternativne muzike, Repetitor, stiže u Zagreb koji će biti kruna njihove zimske turneje u kojoj su dosada obišli Skoplje, Vranje, Split, Beograd, Jagodinu, Čačak i Orahovicu. Dan pred zagrebački nastup, sastav koji čine Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) nastupiće u Rijeci, u klubu Palach.

Muzika koju Rusti stvara može se opisati kao indie rock prožet noiseom i punk energijom. Bend nastao u Kutini čiju sadašnju postavu čine Tomislav Đudarić (gitara,vokal), Mihael Delić (bass) i Neno Hadžihajdić (bubanj).

Moskau je art-core/noise/performans bend koji deluje od 2009. godine i spaja muziku sa vizuelnom umetnošću i performansom. Iako matična postava broji 3 člana (Ivan Gundić, Bojan Koštić, Ivan Grobenski), postava benda varira i do 13 članova na raznim intrumentima (harmonika, saksofon, klavijatura, bicikl, jednožičana gitara…) uključujući i slam pesnika Ivana Laića, kao i plesačicu Andreju Salajec.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositii 55 kuna.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde